Starity

Anne V még mindig szereti Adam Levine-t

2014. március 04. 21:09   |   Szerző: idone

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Kétéves együttlét után Anne V dobta a Maroon 5 énekesét, de elmondta, hogy nem érzi magát ettől jobban, sőt, még mindig szerelmes exébe.

hirdetés
Anne V még mindig szereti Adam Levine-t

Bár a szupermodell tehet arról, hogy kapcsolata zátonyra futott Adam Levine énekessel, elmondta, hogy még mindig őrülten szerelmes belé, de boldog, hogy Adamre rátalált újra a szerelem.

Mikor megkérdezték, hogyan érzi magát exe eljegyzése miatt, az orosz modell a következőket mondta: „Kit érdekel ez? Szeretni fogom mindig, tökéletes pasi. Ám sajnos soha nem jöttünk ki egymással.”

„Még mindig törődünk egymással, és boldog vagyok, ha látom, hogy ő is boldog” – tette hozzá Anne. Adam Levine tavaly júliusban jegyezte el a Victoria’s Secret modelljét, Behati Prinsloót, akivel akkor ismerkedett meg, mikor kapcsolata Anne-nel véget ért.

Később Anne-re is rátalált a szerelem Matt Harvey személyében, de végül ennek a kapcsolatnak is vége szakadt, és jelenleg szingliként éli mindennapjait. Anne és Matt egy évig alkottak egy párt, és barátságos módon váltak el.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek