Starity

Liam Payne: „A gyerekek éretlenek a közösségi oldalakhoz”

2014. március 04. 21:09   |   Szerző: idone

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Liam Payne szerint nem való gyerekeknek sem a Twitter, sem pedig az Instagram, mivel túl éretlenek még a közösségi oldalak használatához.

hirdetés
Liam Payne: „A gyerekek éretlenek a közösségi oldalakhoz”

A One Direction szerint nem valók a közösségi oldalak gyerekek „kezébe”, mivel még éretlenek ezekhez a dolgokhoz, és inkább a gyermekkorukat kellene élvezniük, mintsem naphosszat a világhálón lógniuk.

„Mikor ezekre a közösségi oldalakra gondolok, aggódni kezdek. Kényelmetlenül érzem magam, tudva, hogy ennyi kisgyerek kavarog a neten. Nem való nekik ez, inkább élvezniük kéne egymás társaságát, a gyermekkorukat, addig, amíg lehet” – mesélte Liam, akihez csapattársai is csatlakoztak, és bevallották, számos bizarr dolgot éltek meg hála annak, hogy az interneten mindent ki tudnak deríteni róluk a rajongóik.

„Egyszer besétáltam egy üres fitneszterembe, ahol csak én és egy lány voltunk, aki kisminkelve és magassarkú cipőben futott a padon, miközben engem figyelt” – fűzte hozzá Liam.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek