Starity

Már forgatják a The Fosters második évadát

2014. március 06. 14:02   |   Szerző: Psyché

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az ABC Family egyik legnézettebb sorozata, a The Fosters idén nyáron visszatér a képernyőre.

hirdetés
Már forgatják a The Fosters második évadát

Mindannyian emlékszünk az ABC Family botránykeltő sorozatára, a The Fostersre. A sorozat a 21. század egyik igen nagy jelentőségű témájával, a homoszexualitással foglalkozik – egy leszbikus pár, Stef (Teri Polo) és Lena (Sherri Shaum) nevelik immáron öt gyereküket – azonban az alapvető problémán kívül az öt gyerkőc is bajt bajra halmoz.

A sorozatot tavaly nyáron kezdték el vetíteni, és rövid idő alatt hatalmas nézettségi rekordokat döntött. Tavaly ősszel berendelték a második szezont, amelyet néhány nappal ezelőtt elkezdtek forgatni, a készítője, Bradley Bredeweg pedig örömmel oszt meg fotókat Twitter-fiókján:

„Második évad, emberek! Hamarosan újabb nagy sztorik jönnek – mit vártok a legjobban?csiripelte Bradley március harmadikán.

Az eddigi szereplőkön kívül egy új karakterrel is megismerkedhetünk, kinek a bőrébe Bailee Madison bújik. A karakterről egyelőre csak annyit tudni, hogy Callie (Maia Mitchell) múltjából fog felbukkani.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek