Starity

Cody Simpson és James Maslow a Dancing with the Stars új évadában

2014. március 06. 07:07   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A két tinikedvenc táncra perdül tíz másik híresség társaságában az amerikai Szombat esti láz soron következő 18. szezonjában.

hirdetés
Cody Simpson és James Maslow a Dancing with the Stars új évadában

2014. március 17-én indítja útjának az ABC a Dancing with the Stars új, szám szerint 18. évadját Amerikában, a népszerű műsor versenyzőinek kilétéről pedig a tegnapi napon hullott le a lepel a Good Morning Americában.

Valentin Chmerkovskiy partnere a The Wonder Years sztárja, Danica McKellar lett; Whitney Carson mellé a 17 éves énekest, Cody Simpsont választották a készítők; Emma Slater a Star Wars-filmek Landója, Billy Dee Williams oldalán perdül táncra; Henry Byalikovhoz az úszó, Diana Nyad került; Tony Dovolanival a The New Normal sztárja, NeNe Leakes fog táncolni; Peta Murgatroyd tánctársa pedig a Big Time Rushos James Maslow lett.

Hetedikként a hokijátékos Sean Averyt és Karina Smirnoffot jelentették be; majd Drew Carey, komikust és  Cheryl Burke-öt; a Bír-lak sztárját,  Candace Cameron Bure-t és Mark Ballast; az olimpiai aranyérmes Charlie White-ot és Sharna Burgesst; következőként egy újabb olimpikont, Meryl Davist és  Maksim Chmerkovskiy-t, végül pedig Amy Purdyt és Derek Houghot.

Azonban a fejesek ezúttal egy csavart is beleszőttek a show-ba, ugyanis a nézők döntése alapján az évad folyamán partnert fognak cserélni a versenyzők.

Továbbá kiderült az is, hogy a zsűriszékben  Carrie Ann Inaba, Bruno Tonioli és Len Goodman foglalnak majd helyet, a műsorvezető páros pedig Tom Bergeron és Erin Andrews lesznek.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek