Starity

Klippremier: Fall Out Boy - Rat A Tat feat. Courtney Love

2014. március 06. 21:09   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Legutóbb a halál völgyébe látogattak, most azonban Kurt Cobain özvegyével készítettek közös dalt, amihez már fel is tették a kisfilmet a legnépszerűbb videómegosztó oldalra.

hirdetés
Klippremier: Fall Out Boy - Rat A Tat feat. Courtney Love

Nemrég arról számoltunk be, hogy a srácok leforgatták a YoungBlood Chronicles nyolcadik részét, ami a Death Valley volt – melynek klipjében mellesleg Tommy Lee is szerepelt -, most, azonban lerántották a leplet a következő részről is, amit Kurt Cobain özvegyével, Courtney Love-val készítettek el, a dal pedig a Rat A Tat.

Alig egy hónapja volt az egyéves évfordulója a Fall Out Boy visszatérésének, amit szerte a világon mindenhol ünnepeltek a rajongók. A zenekar akkor nem állt elő új videóval, most azonban felfedték a sorozat legújabb kisfilmjét, amiben újabb fordulatokra számíthatunk.

Már csak két dal maradt: a Miss Missing You, és a Save Rock and Roll. Utóbbit a legenda, Elton John közreműködésével hozták össze, és minden bizonnyal a videók is ilyen sorrendben látnak majd napvilágot, de addig is kénytelenek vagyunk ezzel beérni.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek