Starity

Az NBC-n is támadnak a természetfelettiek

2014. március 07. 19:07   |   Szerző: Bessie

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az embert mindig is érdekelte a természetfeletti világ, így se szeri, se száma a róluk szóló sorozatoknak, filmeknek vagy képregényeknek. Most az amerikai NBC csatorna is berendelt egy fantasztikus témájú szériát.

hirdetés
Az NBC-n is támadnak a természetfelettiek

A DC Comics által publikált képregényadaptáció főhőse nem más, mint John Constantine, akit a képregény-rajongók még Hellblazer néven is ismerhetnek. Történetét számos alkalommal feldolgozták már, egyik leghíresebb talán az a mozifilm, amiben Constantine-t Keanu Reeves alakítja, de főszerelőként feltűnik mellette Rachel Weisz, Shia LeBeouf, Tilda Swinton, és Peter Storemare is.

A kitalált főhős igazi antiszociális alkat: fiatal, de erős dohányos, nem kedveli különösen az embereket, cinikus, kárhozatra váró okkult magánnyomozó, akinek különleges képessége, hogy látja a fél-angyalokat és démonokat. Ezek a lények körülveszik az emberiséget, esetleg meg is rontják őket, Constantine célja pedig az, hogy védelmezze a halandókat a sötétség erőitől.

A sorozat írója Daniel Cerone (Dexter), főproducere pedig David Goyer (Batman: Kezdődik) lesz. A szereplők válogatása már elkezdődött, és néhány nevet már ki is szellőztettek. John Constantine-t Matt Ryan fogja alakítani, Harold Pirreneu pedig az angyal, Manny szerepében tűnik fel, akinek feladata, hogy Johnt segítse küldetéseiben. Női főszereplőként a True Blood Norája, Lucy Griffiths lesz látható. Ő Liv bőrébe bújik, aki először normális ember, majd felfedezi ugyanazt az adottságát, miszerint látja a természetfeletti lényeket, így csatlakozik Constantine-hoz, hogy segítsen neki az életmentésekben.

A csatorna annyira bízik a sorozat sikerében, hogy máris berendelte az egész évadot, nemcsak a bevezető rész.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek