Starity

A legszebb és legrosszabb ruhákban: Katie Cassidy

2014. március 07. 22:10   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ezúttal a Zöld íjász női főszereplőjének, Katie Cassidynek vesszük górcső alá a legszebb és legrosszabb ruhakölteményeit, amiket az elmúlt években viselt a nyilvánosság előtt.

hirdetés
A legszebb és legrosszabb ruhákban: Katie Cassidy

A divat folyton változik, így ami néhány éve trendi és divatos volt, manapság nem biztos, hogy ugyanezekkel a jelzőkkel illetnénk egy-egy ruhadarabot. Mindezek ellenére néhány híresség jelent már meg nyilvánosság előtt úgy, hogy még évek múltán is az emberek emlékezetében maradtak, legyen szó egy gyönyörű estélyiről vagy egy borzalmas öltözékről.

Katie Cassidy napjaink egyik legismertebb sorozatsztárja, bár neki a hírnév adott volt, ugyani a '70-es éves egyik legismertebb popsztárjának, David Cassidynek a gyermeke. Mindezek ellenére sikeresen feltornászta magát a legkeresettebb színésznők közé anélkül, hogy folyton az apja révén emlegessék.

A színésznő több mint 10 éves karriert tudhat maga mögött, számos sorozatban volt fő- vagy visszatérő szereplő, így nem is meglepő, hogy sokszor mosolyogott már vissza ránk rendezvényeken, ám az öltözéke sokszor szemet szúrt – hol azért, mert látványosan gyönyörű, hol pedig azért, mert meglehetősen ocsmány volt.

A legjobb öltözékek:

TV Guide's Sexiest Stars Party – 2009

A képre nézve nem okoz meglepetést, hogy Katie részt vett a TV Guide által rendezett eseményen. A ruha, a cipő, a kiegészítők tökéletesen meg lettek választva, a haja és a sminkje pedig csak hab a tortán.

Bár tény, hogy a sötétbarna nem az ő színe, ezt még meg tudjuk neki bocsájtani, ugyanis a Harper-sziget című sorozat főszerepe miatt festette be a haját. Egyedül a lábán viselt körömlakkba tudunk belekötni, mely nem illik a színésznő ruhájához, ettől függetlenül azonban Katie csak úgy ragyogott az est folyamán.

MTV Movie Awards – 2011

A három évvel ezelőtti MTV Movie Awardson elbűvölően szép volt. A Monte Carlo sztárja ebben a fehér, földig érő ruhában bámulatosan festett. A sminkje és a kiegészítői sem okoztak csalódást, és szerencsére visszatért eredeti hajszínéhez, a szőkéhez.

Comic Con Arrow Panel – 2013

A The CW egyik akkori újonca, A zöld íjász szerencsére megkapta a második évados berendelést, így Katie is részt vett a tavalyi Comic Conon.

Laurel Lance megformálója ezt a gyönyörű, fehér ruhát választotta, mely remek ötlet volt, hiszen az divatvilág egyik kedvence a kezes-lábas volt ekkor. A cipője és a sminkje is telitalálat volt.

San Diegó-i Comic Con – 2013

A San Diegóban tartott rendezvényre a sorozatsztár is hivatalos volt, ahol ismételten hibátlanul festett. A sminkje mesésen nézett ki, a flitteres felső és a bőrnadrág pedig remekül passzol egymáshoz.

The CW Upfront – 2013

A tavalyi CW Upfronton a fiatal színésznő káprázatosan festett ebben a dresszben, részben köszönhetően stylistjának, Ted Gibsonnak. A retikül és a bokaláncok látványosan feldobták a szettet, anélkül kicsikét unalmasnak hatna.

A legrosszabb öltözékek:

Annual Sasla Launch – 2002

Igaz, hogy Katie 2002-ben inkább bájosságával, mintsem a tehetségével hódított, de ezt a ruhát egyszerűen lehetetlen elnézni neki. Ez a haspóló és bőszárú farmer nem méltó egy vörös szőnyeges eseményhez.

Fekete karácsony premier – 2006

A Fekete karácsony című horrorfilm volt az első, amiben a fiatal színésznő főszerepet kapott. A premier napján viselt ruha alapjába véve egyáltalán nem rossz, de a film sztárján valahogy nem mutatott lehengerlően, a cipője viszont gyönyörű.

The CW Upfront – 2007

Katie 2007-ben került a The CW csatornához, amikor is az akkor harmadik évadánál tartó Odaát című sorozatban, Lauren Cohan mellett ő lett az aktuális évad másik női sztárja. Bár csak hat epizódban láthattuk Ruby bőrében, egyből meghozta számára az ismertséget, viszont az Upfronton viselt ruhája nem volt az igazi. Nem igazán állt neki jól ez a szürke ruha, eltakarta az amúgy irigylésre méltó alakját, már-már zsákként funkcionált. Kár érte!

Los Angeles-i New Years Eve Party – 2008

2008-ban kilépett az Odaátból, miután a CBS csatorna egyik újoncában, a Harper-szigetben megkapta az egyik főszerepet. A sorozatban Trish Wellingtonként láthattuk, és a szerephez sötétbarnára festette a haját, mely egyértelműen nem az ő színe.

Az újévi eseményen viselt ruhája csinos, bár túlságosan is komor volt, a haja pedig egyenesen borzalmas. Mintha egy madárfészket látnánk a sorozatsztár fején, plusz cipője sem volt a legtökéletesebb választás.

The CW Upfront – 2009

Egy évvel később visszakerült a The CW-hoz, ugyanis a csúnyán elkaszált Harper-sziget után ismét főszerepet kapott a '90-es évek egyik legkedveltebb sorozatának, a Melrose Place remake-jében. Katie Ella Simms bőrébe bújva ismét visszatért a szőkéhez, mely határozottan jobban áll neki.

Az eseményen csak úgy ragyogott, de ez az igen érdekes ruha egyáltalán nem működött az ő esetében, egyedül a cipőjét és a haját tudjuk dicsérni.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek