Starity

Önéletrajzi könyvet írt Jennie Garth

2014. március 08. 10:10   |   Szerző: vikimumus

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Március 4-én megjelent Amerikában a Beverly Hills 90210 című sorozat egykori főszereplőjének, Jennie Garthnak az önéletrajzi könyve. A Deep Thoughts From a Hollywood Blonde című műben a sztár korábbi kollégáiról is írt.

hirdetés
Önéletrajzi könyvet írt Jennie Garth

A Beverly Hills 90210 című tinisorozattal népszerűvé vált Jennie Garth elérkezettnek látta az időt arra, hogy leírja eddigi életének legfontosabb pontjait. Az írásból aztán egy 256 oldalas könyv született.

A Deep Thoughts From A Hollywood Blonde című kötet március 4-én került az amerikai üzletek polcaira, így az Emily Hackman segédletével készült művet már szorgalmasan lapozgathatja minden érdeklődő.

Jennie 1990-ben kapta meg Kelly Taylor szerepét a Beverly Hills 90210 című sorozatban, és ő volt azon kevés szereplők egyike, aki egészen az utolsó epizódig szerepelt benne. Mikor képernyőre került a széria, senki sem gondolta volna, hogy 10 éven át sikerül leültetnie a nézőket a tévé elé, sokan ugyanis úgy vélték, ez az alkotás rendelkezik az egyik legrosszabb bevezető epizóddal. A nézők azonban hűek maradtak hozzá és a történet is izgalmasnak és érdekesnek bizonyult a továbbiakban. A szereplők számára hatalmas sikert jelentett. „Nem hiszem, hogy bármelyikünk is igazán felkészült volna a hírnévre. Szerencsére azonban ott voltunk egymásnak, így a munka állt a középpontban” – írta a színésznő.

Jennie egykori kollégáiról is írt a könyvben, megemlítette például azt is, hogy az édesanyja akkoriban óvta Jason Priestley-től, sokszor próbálta kibékíteni Tori Spellinget és Shannen Dohertyt, Luke Perry szerinte szótlan volt a sorozat forgatása idején, ám a mai napig jó barátok. Ian Zieringet ambiciózusnak nevezi a műben, vele egyébként szintén tartja a kapcsolatot. Brian Austin Green átváltozásáról is ír néhány a sort, a színész ugyanis a nézők szeme láttára érett férfivá.

A gyönyörű színésznő magánélete is fontos helyet kapott az írásban, hisz miután 1996-ban kilépett 2 évig tartó házasságából, amelyet Daniel Clarkkal kötött, 2001-ben Peter Facinellivel házasodott össze. Érdekesség, hogy a két sztár 1995-ben ismerkedett meg, azaz akkor, mikor Jennie még házas volt. Második férjétől három gyermeke is született.

A Beverly Hills 90210 mellett fontos szerepet játszott a színésznő karrierjében a What I Like About You című széria is, amely 2002 és 2006 között volt képernyőn. Az alkotásban Amanda Bynes oldalán játszott, akiről szintén említést tesz könyvében: „Én voltam az idősebb, így anyáskodtam feledte, miközben igazi testvéri szeretet volt köztünk, hiszen Amanda egy energikus lány, de mégis két lábbal jár a földön. Olyan frissítő és energia veszi körül. Ő egyáltalán nem felületes, pont olyan a valódi életben, amilyennek kell lennie. Szabad. Egyszerű. Könnyű. Így tudnám leírni Amandát.”

Családját egyébként a színésznő hamarosan egy reality műsorban is bemutatja majd, ugyanis egy 10 epizódból álló sorozat indul a HGTV-n, a The Jennie Garth Project a tervek szerint idén júniustól kerül a képernyőkre Amerikában.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek