Starity

Cameron Diaz és Jason Segel házaspárt alakít

2014. március 08. 13:01   |   Szerző: rek4

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nyáron mutatják be az amerikai mozikban új, közös filmjüket Sex Tape címmel.

hirdetés
Cameron Diaz és Jason Segel házaspárt alakít

Az, hogy Cameron nem az a fajta nő, akinél tabu lenne a szex téma, már eddig sem volt titok. Valójában a színésznő azon kevés hollywoodi híresség egyike, akik nyíltan beszélnek afférjaikról. Legújabb, rosszhírű filmjében  Jason Segel oldalán játszik. A két színész közti viszonyról régóta keringenek pletykák.

A Sex Tape című filmet 2014. július 25-én mutatják be az amerikai mozik. A történet szerint Jay és Annie egykét gyermekes házaspár, akik fel akarják dobni szexuális életüket azzal, hogy filmre veszik házas életük intim pillanatait. A felvétel elkészültével reggelre már nyoma sincs a felvett anyagnak, s később kiderül, egy felnőtt filmeket készítő vállalat igazgatója igényt tart a felvételre.


eonline.com

A pucér jeleneteket a 41 éves színésznő sokkal inkább találta kellemesnek, mint azt elsőre hitte volna. A People Magazin készített interjút Cameronnal, aki elárulta: „Jason jelenlétében azonnal jól érzem magam. A jelenetekben azon van a hangsúly, hogy két ember szeretkezik. A munkatársak csodálatosak voltak és Jason is nagyon megértő volt. Így minden olyan egyszerű volt.”

A színésznő elmondása szerint tökéletesen megbízik Jason-ben, valamint a forgatásról elárulta: „Mindketten figyelünk a másikra és figyelmeztettük magunkat azokkal a szavakkal: A hátsóm mindjárt az arcodban lesz” – nyilatkozta nevetve Cameron.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek