Starity

Simon Cowell: „Arra születtem, hogy apa legyek”

2014. március 09. 10:10   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Alig egy hónappal ezelőtt született meg az X Factor atyjának első gyermeke, Eric, és Simon máris sokkal boldogabb, mint valaha.

hirdetés
Simon Cowell: „Arra születtem, hogy apa legyek”

Hatalmas port kavart Hollywoodban, amikor nyilvánosságra került, miszerint Lauren Silverman a férje egyik barátjától, a mindannyiunk számára csak az X Factor elindítójaként ismert Simon Cowelltől várandós. Nem is csoda, hiszen a külső szemlélő számára mind Simon, mind Lauren házassága boldognak tűnt, ám mégis egymás mellett találtak rá a boldogságra, alig egy hónapja pedig megszületett szerelmük gyümölcse, Eric.

„Ez persze nem zárja ki, hogy ne legyen több gyerekem. Volt egy bátyám fiatalkoromban, és úgy gondolom, hogy szuper, ha valakinek van testvére, mondjuk kettő, három... kettő” – nyilatkozta Simon nemrégiben Terri Seymournak.

„Még a kicsi születése előtt kérdeztem Laurentől, hogy mi lesz, ha úgy érzem majd, hogy jobban szeretem a kutyáinkat, de ő csak annyit mondott, hogy abszolút rendben leszek, és másodpercekkel azután, hogy megszületett a fiam, rájöttem, hogy arra születtem, hogy apa legyek!” – nyilatkozta Simon a People magazinnak.

Érdekesség még, hogy a kisfiú nevét apai nagyapja után kapta és a család boldogabb, mint valaha. Csekkoljátok a cuki családi képeket!








Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek