Starity

Tinibőrbe bújt felnőttek a filmvásznon II.

2014. június 01. 20:08   |   Szerző: SHSophie2000

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Minden színész karrerje során előfordul, hogy olyan szerepet kap, akinek a korát már bőven átlépte. Cikkünkben tíz ilyen sztárt mutatunk most be.

hirdetés
Tinibőrbe bújt felnőttek a filmvásznon II.

Leonardo DiCaprio

A babaarcú Leonardo a valóságban 28 éves volt, mikor megkapta a 16 éves tinédzser, Frank Abagnale Jr. szerepét a 2002-es Kapj el, ha tudsz! című filmben. De a meggyőző alakítás egy Golden Globe-jelölést hozott számára.

Jennifer Lawrence

Jennifer sem először bújik tinédzser szerepbe, hiszen mint 2010-ben, úgy 2012-ben is fiatalabb karaktert alakított. Utóbbiban éppen a nagy sikert meghozó Katniss Everdeen szerepében láthattuk, aki a történet szerint éppen 16 éves volt.

Anna Kendrick

Anna is játszott már fiatalabb karaktert, nem is kis sikerrel! A szenzációs Tökéletes hangban Beca éppen az egyetemes éveit kezdi, mikor a színésznő már a huszonhatodik életévében volt.

Natalie Portman és Scarlett Johansson

A két színésznő együtt szerepelt A másik Boleyn lányban és amellett, hogy mindkettőjüknek be kellett tanulniuk a brit akcentust, még a korral is voltak problémák. Natalie akkor 26, míg Scarlett 23 éves volt.

Ryan Gosling és Rachel McAdams

Ryan és Rachel párosa a nagysikerű Szerelmünk lapjaiban alakítottak szerelmes tizenéveseket 2004-ben. A valóságban azonban 26 és 24 évesek voltak.

Channing Tatum és Jenna Dewan

A Step Up!-filmeket együtt tette világsikerűvé Channing és Jenna, akik a filmnek köszönhetően szerettek egymásba. A gimis éveikben járó Tyler Gage és Nora Clark karakterei ikonikusak lettek, mikor a színészek 26 évesen, már rég nem foglakoztak az iskolás évek problémáival.

Monique Colema

Ki ne látta volna a 2006-os Disney-kasszasikert, a High School Musicalt? Rengetegen nőttek fel rajta, de aligha tudja valaki, hogy a Gabriella legjobb barátnőjét, Taylort játszó Monique Coleman 27 éves volt a forgatás ideje alatt. Röpke 11 évvel volt idősebb karakterénél.

Cikksorozatunk előző részei:

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek