Starity

Gyurcsík Tibi a szlovák X-Faktorban is megmutatja magát

2014. március 11. 20:08   |   Szerző: mayaa.

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A hazai X-Faktor második szériájában feltűnt fiú most szülőföldjén is bizonyítani szeretne, így elindult a műsor szlovák változatában - nagy sikerekkel.

hirdetés
Gyurcsík Tibi a szlovák X-Faktorban is megmutatja magát
Fotó: MTI

A dunaszerdahelyi születésű fiú 2011-ben tűnt fel a hazai X-Faktorban, ahol tehetsége egészen az élő show-ig juttatta, azonban a legelső kiesője lett a szériának. Tibi ezek után sem ült a babérjain, hiszen fellépésekre, koncertekre járt, klipjei jelentek meg, elindult A Dalon is – úgy tűnik, ez azonban nem volt elég a 27 éves énekesnek.

Tibi most külföldöt – azon belül is Szlovákiát – próbálja meghódítani, hiszen elindult a tehetségkutató ottani verzióján, sikere pedig garantált, hiszen a zsűri remekül fogadta Michael Bublé dalát az énekes előadásában, így természetesen továbbjuttatták a táborba.

Az énekes egy nyilatkozatában elmondta, hogy már három év telt el a magyar szériában való szereplése óta és úgy érezte, hogy ideje eldöntenie merre viszi az uta, ezért döntött egy újabb próba mellett. És hogy miért nem ismét Magyarországon próbálkozik?

„A nehezebb utat szeretem választani. Azt gondolom, hogy – azáltal, hogy az X-Faktornak köszönhetően sokan megismertek – akár még nagyobb szerencsém is lett volna itthon, de én arra voltam kíváncsi, hogyan viszonyulnak hozzám azok, akik egyáltalán nem ismernek, akik nem tudják, hogy ki az a Gyurcsík Tibor” - mesélte az NLCafénak.

A műsorban Tibi nem ismertette még a szlovák nézőkkel múltját, azonban a Joj csatorna már tudja, hogy itt bejutott az élő adásokba, valószínüleg hamarosan ezt a nézőkkel is tudatják.

Az énekes szlovák X Factoros előadását itt lehet megtekinteni.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek