Starity

Zac Efron készen áll a High School Musical folytatására

2014. március 12. 09:09   |   Szerző: VH1124

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Hollywood ügyeletes szívtiprója a hétvégén az SXSW filmfesztiválon népszerűsítette új, Neighbors című filmjét. Egy interjú során természetesen szóba került a népszerű High School Musical is, melyre Efron olyan választ adott, melyből arra lehet következtetni, hogy talán újra összeáll a Wildcats csapata.

hirdetés
Zac Efron készen áll a High School Musical folytatására
Fotó: Fred Hayes

Zac Efronnak még a sikítozó lányok tömegében is volt ideje arra, hogy válaszoljon egy-két kérdésre a filmjének promótálása mellett. Az interjú talán egyik legemlékezetesebb része az volt, mikor megkérdezték tőle: „Melyik a te csapatod?”, melyre Efron csak annyit válaszolt: Wildcats!

Szerencsére itt nem állt meg a történet. Az E!News riportere tovább faggatta az ifjú színészt az esetleges negyedik részről. „Mindannyian gondolkozunk rajta. Továbbra is találkozunk egymással, és minden egyes alkalommal megvan az a bizonyos tekintet”fejezte be Zac, aki ezzel nyitva hagyta a kérdést a rajongók elött.

A fanatikusok egyből elkezdték találgatni, hogy ha visszatér a népszerű film a tv-képernyőkre, vajon a híres Zac–Vanessa duó is ismét egymásra talál? De ez már csak a jövő zenéje.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek