Starity

Az autóversenyzés megszállottja lett Aaron Paul

2014. március 12. 13:01   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A színész szívesen folytatná a Need for Speedet, és a kaszkadőrmutatványokat is bevállalná.

hirdetés
Az autóversenyzés megszállottja lett Aaron Paul

A hazánkban március 13-ától is látható Need for Speed népszerűsítése során Aaron Paul az RTÉ TEN-nek adott interjújában arról beszélt, a jövőben szeretne minél több kaszkadőrmutatványt csinálni a filmjeiben, és egy esetleges folytatástól sem zárkózik el.

Szerencsésnek mondhatja magát, hiszen a Breaking Bad lezárását követően sem merült feledésbe a neve, sőt: a Need for Speed után még négy projektjét láthatjuk idén a mozikban. Elmondása szerint szívesen maradna az akcióvonalon, mivel a film rendezője, Scott Waugh meggyőződése, hogy Aaron megállná a helyét kaszkadőrként is.

„Nézd meg Tom Cruise-t, ő mindent megcsinál. És végre értem, miért; mert annyira szórakoztató. Ha tudod, hogyan vidd véghez, miért ne? Ha még egy Need for Speed-filmet csinálnánk, szeretnék több mutatványt, mert akkora szenvedélyre leltem a versenyzés által, hogy az hihetetlen. Megszállottan élvezem.”

)

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek