Starity

Visszautasította James Bond szerepét Liam Neeson

2014. március 13. 16:04   |   Szerző: idone

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Liam Neeson visszautasította a neki szánt James Bond-szerepet, felesége miatt.

hirdetés
Visszautasította James Bond szerepét Liam Neeson

Eredetileg az ír színésznek szánták közel 20 éve a főszerepet az akkor készülő James Bond-filmben, ám ő lemondott róla, mivel ígéretet tett feleségének, hogy soha nem bújik majd a titkos ügynök szerepébe.

A színész a Hull Daily Mailnek mondta el a visszautasítás okát: „18 vagy 19 éve lehetett, amikor Natasha azt mondta nekem, ígérjem meg, hogy soha nem fogok James Bond szerepébe bújni, különben nem jön hozzám feleségül, én pedig eleget tettem a kérésének, mivel nagyon szerettem volna feleségül venni őt – mesélte Liam.

A színész nemrég a Non-Stop című filmben mutatta meg, hogy még mindig egy nagyszerű akciósztár. Új filmje nagyon jól tejesít a listákon, akárcsak az előző projektjei: a Taken mindkét része és az Unknown.

A színészt legközelebb az A Million Ways To Die In The West című filmben láthatjuk ebben az évben, jelenleg pedig a The Prophet filmen dolgozik.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek