Starity

Shakira az Activia reklámjában lesz látható

2014. március 13. 16:04   |   Szerző: vikimumus

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az Activia márkának sikerült megnyernie egy igazi világsztárt, Shakira személyében, aki vadonatúj reklámjukban fog szerepelni.

hirdetés
Shakira az Activia reklámjában lesz látható

Nemrég leplezte le új reklámarcát az egyik legnépszerűbb közösségi oldalon az Activia. A joghurtcsalád és a Danone csoport új promóciójában nem más, mint Shakira látható, aki tánccal és zenével kampányol az egészséges táplálkozásért.

Március 16-án jelenik meg nemzetközi szinten és hivatalosan az említett reklámfilm, amelynek egy-egy rövid verziója már fel is került az internetre, valamint egy hivatalos kulisszák mögötti videót is láthatunk az Activia YouTube-csatornáján.

A reklámfilmben az énekesnő egy képzeletbeli erdőben lesz majd látható és csillám veszi őt körül. A kisfilmben természetesen táncra perdül, miközben legújabb, hamarosan boltokba kerülő Shakira címet viselő albumának egyik dala, a Dare (La La La) szól, amely valószínűleg a nyár egyik nagy slágere lesz majd.

)

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek