Starity

Rajongói miatt kell költöznie Aaron Paulnak

2014. március 13. 21:09   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Aaron Paul mindig is kedves volt rajongóival, most épp emiatt kell nejével új lakás után nézniük.

hirdetés
Rajongói miatt kell költöznie Aaron Paulnak

A Need For Speed és a Totál szívás sztárja korábban elárulta, akárhányszor turisták látogatták meg a Los Angelesben élő hírességek otthonait, vagy rajongói várták lakása előtt, mindig szakított időt rájuk, sőt, néhány alkalommal pezsgővel lepte meg a fanokat.

Conan O'Briennek azonban bevallotta, nagy hiba volt ezt nyilvánosságra hoznia, hiszen a rajongói azóta rendszeresen otthona előtt dekkolnak.

„Őszinte kell, hogy legyek. Szörnyű ötlet volt. Szörnyű. Mert mostanában akárhányszor hazaérek, várnak engem, az üveg pezsgőjüket. Amikor bejelentettem ezt a műsorodban, az emberek úgy gondolták: 'Ó, istenem, ez tökéletes, részegedjünk le.' De már nézegettem lakásokat, szerintem költöznöm kell. Csak tényleg másfél percre élek a Sunset Boulevard-tól, szóval minden olyan közel van.”

Aaron, aki tavaly vette feleségül Lauren Parsekiant, azt is elmesélte, hogy olykor inkább visszafordul, ha rajongókat lát a háza előtt: „Egy kicsit ijesztő, mindenütt emberek állnak, néha megfordulok a kocsival, és abban reménykedem, hogy elmennek, mire visszaérek.”


Aaron egy alkalommal még a háza előtt várakozó rajongói autójába is beszállt

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek