Starity

Rooney Mara is szerepel az új Pán Péter-filmben

2014. március 14. 14:02   |   Szerző: MTI

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Rooney Mara játssza Tigrisliliomot a Warner Bros. készülő Pán Péter-filmjében, amely 2015 nyarán kerül a mozikba – értesült a Variety.

hirdetés
Rooney Mara is szerepel az új Pán Péter-filmben
Fotó: Valerie Macon/Getty Images

A produkcióban Hugh Jackman és Garrett Hedlund is szerepel, a gyermek Péter szerepét azonban még nem osztották ki.

Joe Wright a klasszikus történet új megközelítésből rendezi meg. Jason Fuchs és Greg Berlanti forgatókönyve a II. világháború idején játszódik, amikor egy Péter nevű árvát kalózok rabolnak el és hurcolnak magukkal Sohaországba, ahol a fiú rájön, meg kell mentenie a földet a kalóz Feketeszakálltól.

A stúdió nagy gondot fektetett a Tigrisliliomot alakító színésznő kiválasztására, Mara előtt Lupita Nyonog’ót és Adele Exarchopoulost is megkeresték az ajánlattal.

Rooney Mara jelenleg Todd Haynes Carol című, az ötvenes évek New Yorkjában játszódó filmjét forgatja, amelyben Cate Blanchett alakítja az egyik főszerepet. A nézők a közelmúltban Spike Jonze A nő című, forgatókönyvéért Oscar-díjjal elismert filmjében láthatták a mozikban.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek