Starity

Anastacia áprilisban újabb díj gazdája lesz

2014. március 15. 08:08   |   Szerző: Fan-ily6889

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az énekesnő hamarosan egy újabb díjjal gazdagszik egy német rádióadó jóvoltából, ugyanis a másodszorra megrendezésre kerülő ünnepségükön Anastacia is kitüntetésben részesül.

hirdetés
Anastacia áprilisban újabb díj gazdája lesz

A Radio Regenbogen nevezetű rádió április 11-én második alkalommal rendezi meg a saját rangos díjátadó ünnepségét, az eseménynek pedig a németországi Europa-Park ad otthont, ahol nemzetközi művészek, illetve ismert médiabeli személyiségek is tiszteletüket teszik majd.

A rádió az úgynevezett Jótékonyság és Szórakoztatás elnevezésű kategóriában ítéli oda a díjat az amerikai énekesnőnek, Anastaciának. Olyan előadóművészek is részt vesznek a díjátadón, mint például az Earth, Wind & Fire együttes, Rebecca Ferguson vagy James Arthur.

Korábban a melldaganat elleni kampányának köszönhetően Berlinben és Düsseldorfban jutalmazták egy-egy díjjal. A minap egyébként megerősítette az énekesnő, hogy a május elején megjelenő korongja a Resurrection elnevezést kapta, az első kislemez pedig a Stupid Little Things címet viseli.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek