Starity

Lisa Marcos üzenetet kapott az égiektől

2010. augusztus 28. 17:05   |   Szerző: Cheryl Cole fan

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Egy férfimagazin riportere nyers kérdéseivel olyan információkat tudott meg Lisáról, melyekről korábban fogalmunk sem volt – érdekes interjú született ezekből.

hirdetés
Lisa Marcos üzenetet kapott az égiektől

– Melyik az a tulajdonság, ami leginkább lenyűgöz egy férfiben?
– Az inteligencia.

– És mit tartasz legfontosabbnak a nőkben?
– Az őszinteséget. Úgy látom, nehéz ma őszinte nőket találni.

– Milyen a jelenlegi lelki állapotod?
– Egy olyan helyen vagyok most, ahol a csillagos ég a határ. Úgy érzem, kúszom felfelé a ranglétrán. Úgy érzem, semmi sem lehetelen, ha megpróbálom. Csak egy kis pihenőt szeretnék tartani, de nincs idő relaxálni, most kezdődik minden. A munkám mindennél előre valóbb, mert még csak most indult be a karierem.

– Mi volt a legértékesebb dolog, ami valaha a birtokodban volt?
– Amikor Dél-Afrikában modellkedtem, nagyon rossz helyzetben voltam. Az emberek körülöttem pénzt akartak csinálni belőlem, kemény drogokat fogyasztottak, és sok más olyan doldot műveltek, ami a legrosszabbat hozta ki belőlük. Ez igazán nehéz időszak volt számomra. Egy ponton meg akartam halni. Egy szombat este ezt soha nem felejtem el letérdeltem és imádkozni kezdtem. Másnap, vasárnap reggel elmentem a templomba, és találkoztam a South African Sports szerkesztőjével, aki adott nekem egy kártyát, és azt mondta, találkozni akar velem holnap az irodájában. A mise után a templom előtt vártam rá, amikor odasétált hozzám egy férfi, és megkérdezte: Maga Lisa Marcos? Majd a kezembe nyomott egy papírt, és hozzátette: Azt mondták nekem, hogy ezt írjam le magának. Elolvastam az üzenetet, azonnal a térdemre estem és sírni kezdtem, mert minden kérdésemre amire tudni akartam a választ, magammal és Istennel kapcsolatban, ott volt a papíron.

– És ki adta ezt neked?
– Nem tudom, egy férfi.

– Na!
– Esküszöm neked. Akárhova megyek, mindig töténnek velem ilyenek. Ez volt a legértékesebb dolog, ami valaha a birtokomba jutott. Ez egy közvetlen válasz volt nekem. És a papír végére én borzasztóan szkeptikus vagyok, azt gondolom, hogy az emberek hazudnak odaírtak egy mondatot idézőjellel, ami az én számból hangzott el, amikor négy éves voltam.

– Tényleg?
– Igen. Isten úgy akarta, hogy megkapjan ezeket a válaszokat.

– Milyen okból szoktál hazudni?
– Ó, próbálok nem hazudni. Én tényleg nem szoktam. Letérnék az utamról, ha nem mondanék igazat.

– Ki a te hősöd a való életben?
– Az anyukám.

– Mit ítélsz el saját magadban?
– Egy kicsit lusta vagyok.

– Mi a legnagyobb félelmed?
– A kudarc. Nemcsak a karierben, hanem a magánéletben is. Ha elérek egy bizonyos kort és visszanézek, nem szeretném azt érezni, hogy „ez sikerülhetett volna, de nem tettem meg.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek