Starity

Szexről és szerelemről dalol Enrique Iglesias

2014. március 18. 12:12   |   Szerző: vikimumus

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Mától kapható a lemezboltokban Enrique Iglesias új korongja, a Sex+Love, amelyen több kislemezre érdemes felvétel kapott helyet.

hirdetés
Szexről és szerelemről dalol Enrique Iglesias

Mától minden rajongó kezében tarthatja Enrique Iglesias vadiúj albumát, amely a Sex+Love címet viseli. Nem véletlen a címválasztás, hisz a dalok a két téma valamelyikéről szólnak, az énekes szerint ugyanis ezek azok a dolgok, amelyekről mindenki tud beszélni – egyáltalán nem fogott mellé, ismét egy igényes korongot hozott össze.

2010-es, Euphoria című stúdióalbumához hasonlóan a Sex+Love is több zenei stílust ötvöz, így a spanyol és angol nyelvű dalokkal a híresség ismét bebizonyítja sokoldalúságát. Az pedig különösen említésre méltó, hogy a sztár dalszerzőként is dolgozott minden szerzeményen.

A spanyol ajkú közönség számára Enrique az igazi favorit, hisz nincs olyan eladási lista, amelyen ne szerepelne legalább egy dala, amelyek egyébként általában az első helyen kötnek ki. Nemzetközi szinten is népszerű a sztár, így nem csoda, hogy a Sex+Love több változattal is kapható az üzletekben. A standard verzión 11, a deluxkiadáson 16 dal kapott helyet, a target változat pedig összesen 20-at tartalmaz.

A közreműködők névsora is érdeklődésre adhat okot, ugyanis Pitbull, Kylie Minogue, Jennifer Lopez, Marco Antonio Solis, Romeo Santos, Yandel, Juan Magan, Descemer Bueno, Gente De Zona, Flo Rida, valamint India Martínez is közreműködtek a lemezen.

Az album következő megklipesített szerzeménye egyébként a dallamos Bailando lesz, valamint valószínű, hogy a Beautiful című számhoz is készül majd videoklip.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek