Starity

Tönkretette esküvői ruháját Keira Knightley

2014. március 18. 15:03   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Elkészültek a legújabb Chanel-kampányfotók és a reklámfilm Keirával a főszerepben.

hirdetés
Tönkretette esküvői ruháját Keira Knightley
Fotó: Mario Testino/Chanel

Keira Knightley elképesztően fest a Chanel Coco Mademoiselle-kampányának legújabb képein! A 28 éves színésznő 2014-ben is a márka arca maradt, a Telegraphfel készített interjújában pedig mesélt arról a Chanel-dresszről, amelyet nemcsak az esküvőjén, de számos megjelenés alkalmával is viselt.

„Karl [Lagerfeld] volt olyan kedves, hogy tervezett nekem egy dzsekit, ami különösképp passzol hozzá. Állandóan viseltem volna, szerettem, hogy nem csináltam nagy ügyet belőle, nagyon tetszett, hogy olyat viselek, amiben jól éreztem magam, és újra és újra belebújtam volna.”


Ezt a ruhát viselte Keira az esküvőjén, Franciaországban

A Domino sztárja hozzáfűzte, sajnos már aligha veheti fel különleges alkalmakra, mivel leöntötte vörösborral. „Egy nagy vörösborfolt éktelenkedik az elején. Lenyűgöző módon lett lefröcskölve. De hé, egy jó este jó este, és ha egy ruhának lejárt az ideje, így jártunk. Boldoggá tesz annak az éjszakának az emléke és a történet, hogyan tettük tönkre a ruhát.”

A Chanel legújabb kampányfilmje már megtekinthető a YouTube-on.





Fotók: Mario Testino/Chanel

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek