Starity

Miss Universe: a 20 éves Keiko Tsuji képviseli Japánt

2014. március 18. 19:07   |   Szerző: Bogi13

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Március 18-án megkoronázták Japán legszebb lányát. A győztes a 20 éves Keiko Tsuji lett.

hirdetés
Miss Universe: a 20 éves Keiko Tsuji képviseli Japánt

Ebben az évben is megrendezésre kerül a legnagyobb nemzetközi szépségverseny, a Miss Universe. A döntőre már több, mint húsz ország kiválaszotta delegáltját. Március 18-án kiderült, a japánok kit küldenek a döntőre.

A Miss Universe Japán 2014 verseny döntőjét a Chinzanso Hotelben rendezték meg, melyen végül a tavalyi győztes,  Yukimi Matsuo a 20 éves Keiko Tsujinak adta át koronáját. Keiko számára a Miss Nagasaki 2014 regionális verseny volt az első nagyobb szépségverseny, melyen indult, és ahol végül győztesként távozott.

A királynő első udvarhölgye a Tokiót képsviselő Hiromi Nishiuchi lett, őt követi Misaki Takahashi azaz, Miss Universe Fukushima, a harmadik udvarhölgy Anri Okane, Miss Universe Osaka lett, a negyedik pedig Madoka Hata, aki Ehimit képviselte.

Hamarosan a 20 éves modell Brazíliába utazik, ahol a Miss Universe nemzetközi versenyen képvseli országát, és több mint 70 ország legszebb lányával száll harcba a koronáért, melyet majd a venezuelai Maria Gabriela Isler ad át a 2014-es szépségkirálynőnek.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek