Starity

Csézy augusztusban férjhez megy

2014. március 19. 13:01   |   Szerző: thaly

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Végre rátalált a boldogság a gyönyörű énekesnőre, aki esküvőjét szervezi vőlegényével. Augusztusban lesz a nagy nap, és Csézy saját tervezésű ruhában áll az oltár elé.

hirdetés
Csézy augusztusban férjhez megy

Csézy magán- és szakmai élete is sikeresen alakul: karácsony előtt jelent meg legújabb nagylemeze, és hamarosan férjhez megy.

Nehéz évek állnak az énekesnő mögött, hiszen három évvel ezelőtt volt barátja öngyilkos lett, tavaly pedig elveszítette szeretett nagymamáját. Számára mindig is fontos volt a család, ezért nagyon boldog, hogy párja, László tavaly ősszel egy romantikus randevún a Citadellánál megkérte a kezét.

Az esküvőt idén augusztusban tartják. „Nagyon szeretjük egymást, és mérhetetlenül boldog vagyok, hogy Laci felesége lehetek. Mezőkövesden lesz a nagy nap, és már biztos, hogy 300-an leszünk. Egy tipikus vidéki elegáns esküvőt szeretnénk, hagyományos mezőkövesdi ízekkel” – mesélte az énekesnő a Blikknek.

Csézynek saját ruhakollekciója és szalonja van Budapest belvárosában.


Fotó: Facebook

„Aki ismer, tudja, hogy a ruháim a szívem csücske, és mivel közeleg az esküvő, nem is volt kérdés, hogy készítek egy 15 darabból álló menyasszonyi ruhakollekciót is” – fűzte hozzá Csézy, aki maga tervezi saját esküvői ruháját is.

Tavaly karácsony előtt jelent meg az énekesnő legújabb nagylemeze Ébredés címmel, és rendhagyó módon nem csak CD-n, hanem kristályokkal kirakott, szív alakú pendrive-on is kapható.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek