Starity

Újabb nevek kerültek napvilágra Lindsay Lohan szexlistájáról

2014. március 19. 18:06   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A múlt héten jelentette meg az InTouch magazin azt a listát, amelyre Lindsay Lohan jegyzetelte fel híres hódításait. A magazin most újabb neveket tett nyilvánossá.

hirdetés
Újabb nevek kerültek napvilágra Lindsay Lohan szexlistájáról
Fotó: George Pimentel/Getty Images

Egy hete keltett óriási feltűnést az a névjegyzék, amelyet Lindsay Lohan vetett papírra, és amelyen azok a hírességek szerepelnek, akiket sikerült a színésznőnek meghódítania.

A listán jópár nevet elmaszatoltak, a mai napon közzétett, kibővített listán azonban már 30 név olvasható, például olyan sztároké, mint Ashton Kutcher, Ryan Philippe, Benicio Del Toro és Orlando Bloom. „Lindsay szeret jóképű, híres és sikeres férfiakkal kapcsolatba lépni - mesélte a sztár egyik ismerőse a lapnak.

Lindsay számára jól jöhet ez a hírverés, hiszen az OWN csatornán futó valóságshow-jának nézettsége már a második hétre 24%-os csökkenést szenvedett el. A rossznyelvek szerint a sztár maga sincs megelégedve a műsorral, mivel visszautasította, hogy egyes jeleneteket újraforgassanak, és magának a csatorna ügyvezetőjének, Oprah Winfrey-nek kellett Chicagóból New Yorkba repülnie, hogy jobb belátásra bírja.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek