Starity

Courtney Love megoldotta az eltűnt repülőgép rejtélyét

2014. március 20. 19:07   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Míg korábban kapott hideget-meleget egyaránt, úgy napjainkban Courtney Love elsősorban annak él, hogy újraépítse karrierjét és emellett jótékonykodni is van ideje!

hirdetés
Courtney Love megoldotta az eltűnt repülőgép rejtélyét

Mintha 180 fokos fordulatot vett volna a világ Courtney Love körül, hiszen az énekesnő már nem elsősorban botrányairól, hanem jócselekedeteiről és pozitív megmozdulásairól ismert. Nemrég írt életrajzi könyvet saját magáról – nem kihagyva belőle a Kurt Cobainhez, Billy Corganhoz, Eric Erlandsonhoz, Trent Reznorhoz és Edward Nortonhoz fűződő érzéseit –, a Valentin-napot a rajongóinak szánta és velük ünnepelte a szeretet ünnepét, két hete pedig bemutatásra került a Fall Out Boyjal közös dalának, a Rat A Tatnak a videoklipje is.

Érdekesség, hogy március 8-án jelentették be annak a malajziai repülőgépnek az eltűnését, mely 239 utassal a fedélzetén indult Kuala Lumpurból Beijing felé, de nem érkezett meg. A repülőgép roncsait a mai napig keresik szerte az Indiai-óceánon mindössze 26 ország bevonásával, ám Courtney felfedezése igen sokat segített a keresőcsapatoknak.

A gép eltűnését követően ugyanis napvilágot látott egy fénykép, melynek bal felső sarkában egy folt látható és erre csapott le Courtney. Ő úgy véli, hogy a folt a kiömlött olajat mutatja, és ennek alapján kiszámította a repülőgép jelenlegi helyzetének koordinátáit és megállapította, hogy a roncs valószínűleg alig egy mérföldnyire található Pulau Peraktól.


Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek