Starity

Hétvégén érkezik Lady Gaga új videoklipje

2014. március 20. 20:08   |   Szerző: tiktak

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Lady Gaga Applause című száma és a hozzátartozó videoklip 2013 augusztusában jelent meg, azonban sajnos azóta se adott ki a Haus of Gaga új videót, ez idáig. Megerősített információk szerint most hétvégén érkezik a vadonatúj kisfilm.

hirdetés
Hétvégén érkezik Lady Gaga új videoklipje

2013 októberében bejelentették az ARTPOP második kislemezét, ami a Do What U Want dalból készül, és már a kisfilm is kész, de az énekesnő kiadója túlságosan is szexinek találta, ezért nem engedte kiadatni – valószínűleg a dalban közreműködött R. Kelly múltja nagyban befolyásolta ezt a döntést.

Ez idáig szinte teljes volt a csend akörül, hogyan is fog folytatódni az ARTPOP-éra. Februárban kiderült, hogy az énekesnő és több száz fős csapata a kaliforniai Hearst Castle-nél forgatott, később pedig maga az énekesnő erősítette meg, hogy az album harmadik kislemezéhez tartozó videoklipet készítették el a híres épületegyüttesben.

Ma jelentették be, hogy az ARTPOP legújabb kislemeze a G.U.Y. lesz, melynek videoklipjéből pénteken láthatunk ízelítőt, a teljes videó pedig szombaton kerül fel az énekesnő hivatalos VEVO-csatornájára.


A klip forgatásán

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek