Starity

Zombivadászokká váltak a mesehősök

2014. március 22. 16:04   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Disney és a Pixar karakterei élőholtakra vadásznak: badass karaktereket alkotott egy kreatív deviantartos.

hirdetés
Zombivadászokká váltak a mesehősök

Egy DeviantArt-felhasználó, Kasami-Sensei alternatív világot teremtett kedvenc Disney- és Pixar-mesehőseinknek; elképzelte, milyen lenne, ha a karakterek egy Walking Dead-féle zombiapokalipszis közepette találnák magukat, sőt; egyesek még hasonlítanak is a zombivadász karakterekre! Lássuk, kikről van szó!

Aranyhaj és Flynn Rider

Mintha Aranyhajnak valamivel hosszabb haja lenne az animációs film elején... mindenesetre a kisebb sebek és horzsolások mellett az apokalipszis badass túlélői lennének. Már csak egyetlen kérdés marad: a mágikus haja gyógyítaná a T-vírussal fertőzött élőholtakat is?

Mulan

Azt leszámítva, hogy Mulan Kínából származik, hosszú hajával és vállára vetett katanájával Michonne-t idézi a Walking Deadből. A Disney egyik legerősebb női hőse, így szívesen állnánk az oldalára, ha elszabadulna a pokol.

Elsa és Anna

A manapság a világot uraló testvérpár képével talán túllőttek egy kicsit a célon, hála a falatnyi melltartóknak és dzsekiknek, de kíváncsiak lennénk, Elsa mi mindenre képes erejével a zombik ellen.

Kristoff

A Jégvarázs Kristoffja baltával vágott neki a rengetegnek, ami gyors, hatásos és halk fegyver – csendben apríthatóak az olyan zombik, mint amilyen Hans is. De hogy lett Svenből kutya?

Buzz Lightyear, Woodie és Jessie

Kedvenc sheriffünk ismét gondoskodna arról, hogy fennmaradjon a rend a környéken, ebben pedig hűséges társai, Buzz Lightyear és Jessie is segédkeznének.

Ariel és Eric

Eric herceg ugyan hipsternek öltözve nem győzött meg minket arról, hogy érdemes lenne vele tartanunk a túlélés reményében, de az összetetovált Ariel a macsétájával annyira badass képet fest, hogy hezitálás nélkül összehaverkodnánk vele.

Esmeralda, Clopin és Djali

Tőr, géppisztoly, vadászpuska – más nem is kell ahhoz, hogy ezek hárman megmentsék a Földet a pusztulástól. Ha az éhhalál küszöbére is kerülnének, nem kellene aggódniuk; a kecskét bármikor megsüthetik. Na jó, ne legyünk szadisták.

Pocahontas

Újabb Michonne-ripoff: Pocahontas a baltája által megcsonkított Smitht láncon vonszolja maga után, amivel bebizonyítja, nem feltétlenül az erősebb nem az erősebb egy zombiapokalipszis során.

Aurora, Hófehérke, Hamupipőke

Az egyszer biztos, hogy a szurkolólányokból alakult trióval egy élőhalott sem futna össze szívesen, szögekkel ellátott baseballütőikkel ugyanis olyan sérüléseket okoznának, hogy a zombikák kétszer is megfontolnák, feltámadjanak-e újra.

Merida

Nem maradhat ki a sorból Merida sem, aki a női Daryl Dixonként vonulna be a történelembe, ősi számszeríjával addig aratná az agyzabálókat, míg mozognak.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek