Starity

Megjelent a Karmin debütáló albuma

2014. március 25. 15:03   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Hivatalosan is megjelent a Karmin egy hete kiszivárgott korongja, melyen 13 dalt találnak a rajongók.

hirdetés
Megjelent a Karmin debütáló albuma

2012 augusztusában harangozta be első teljes hosszú stúdióalbumának érkezését az amerikai duó, az egy hete történt kiszivárgás után pedig ma végre hivatalosan is megjelent.

A Pulsest először 2012 novemberére, majd 2013 augusztusára ígérték, ám az együttes és a kiadó közti viszály, valamint több más probléma miatt máig váratott magára a bemutatás, de a rajongók szerint megérte, hiszen a piacra dobás előtt megjelent három kislemez mellett tíz másik dalt is kaptak a bandától.

Az első ízelítőt az Acapella szolgálta, mely 2013 júliusának elején debütált, és a zenei listák sikeres ostromlása mellett azzal is elbüszkélkedhet, hogy kétszeres platinalemez lett Ausztráliában.

A második az I Want It All lett, melynek különlegessége, hogy az énekesnő, Amy Heidemann nem csillogatatja meg raptudását, ám ennek ellenére is igen pozitív fogadtatás érte a fülbemászó, legnagyobb diszkóslágereket idéző számot.

Míg ez év februárjában azt állították, a harmadik kislemez a Hate To Love You lesz, addig egy hete kiadták helyette a címadó Pulsest, mely előtt pár órával a teljes album is kiszivárgott, amit az együttes később ingyenesen streamelhetővé tett az interneten.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek