Starity

Rákos gyermekeknél járt Taylor Swift

2014. március 25. 16:04   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Taylor Swift számos gyermek hétvégéjét dobta fel egy apró vizittel, amikor a hétvége során ellátogatott a New York-i Memorial Sloan-Kettering Rákközpontba.

hirdetés
Rákos gyermekeknél járt Taylor Swift

Az énekesnő eredetileg egy órát töltött volna a rákbeteg gyermekekkel a New York-i Memorial Sloan-Kettering Rákközpontban, végül majnem öt óra után távozott. A betegek, a családok és barátok mind le voltak nyűgözve Taylor kedvességétől, hiszen különös figyelemmel tüntette ki mindegyik apró beteget.

A sztár közel félórán át beszélgetett Shelby Huff-fal, akit poszttranszplantációs LPD-vel kezelnek, és néhány fotót is készítettek, amelyeket Shelby édesanyja közzé is tett Facebook-oldalukon:

Egy újabb posztban elmesélte, milyen mellékhatásokkal járt Taylor látogatása: mindenki vérnyomása az egekbe szökött, míg várakoztak rá. Végül a látogatásakor készült videó is előkerült, mely már több mint 30.000 megtekintést kapott.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek