Starity

Színésznő szeretne lenni Panama szépe

2014. március 26. 17:05   |   Szerző: Bogi13

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Kolumbiában vagy Mexikóban szeretne letelepedni a szépségkirálynő, ahol színésznőként szeretné megszerezni a közönség elismerését.

hirdetés
Színésznő szeretne lenni Panama szépe

Carolina Brid elszántan küzd azért, hogy valóra váljon legnagyobb álma. A múlt évben, mielőtt a Miss Universe szépségverseny nemzetközi döntője lezajlott volna, édesanyjával az Egyesült Államokba utazott és beiratkozott a New York-i Filmakadémiára.

A modell már visszautazott szülőföldjére és reméli, hamarosan hasznosítani tudja az ott megszerzett tudást. Carolina azt nyilatkozta, hogy a Miss Panama 2013 szépségverseny megnyerésével hatalmas lehetőséget kapott, és egy ugródeszka volt számára. A 2013-as Miss Universe Panama május 29-én adja át koronáját utódjának, azt követően pedig Kolumbiában vagy Mexikóban szeretne telenovella-szerepet kapni.

Nem Carolina lenne az első panamai szépségkirálynő, aki később színésznőként bizonyítana. A 2011-es Miss Panama, Sheldry Sáez jelenleg is játszik színházakban.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek