Starity

Kathy Griffin köcsögnek nevezte Demi Lovatót

2014. március 27. 16:04   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A komika beszólt az egykori Disney-csillagnak, aki ezt természetesen nem hagyta szó nélkül, ráadásul rajongói is hadat üzenetek: halálos fenyegetésekkel bombázták Kathyt.

hirdetés
Kathy Griffin köcsögnek nevezte Demi Lovatót
Fotó: Steve Jennings & Frederick M. Brown/Getty Images

Nemrég egy Twitter-chaten vett részt Kathy Griffin, melynek során elárulta, hogy ki a legszemetebb celeb, akivel valaha is találkozott. A válasz igen meglepő volt, ugyanis Demi Lovato neve hangzott el, akit valószínűleg a legtöbben nem ezzel a jelzővel illetnének.

Az 53 éves színésznő nem árulta el konkrétan az okát annak, hogy miért is nevezte bunkónak az ex-Disney-üdvöskét, mindössze ennyit fűzött hozzá: „Le kellene már végre nyugodnia a p***ába, amiért lehányták Lady Gagát.”

Néhány hete ugyanis az extravagáns énekesnő fellépése közben egyik statisztája lerókázta őt, ami eléggé kiverte a biztosítékot Deminél, mivel köztudottan étkezési zavarokkal küzdött tinédzserkorában, és szerinte ezzel a tettével Gaga éppen az önsanyargatásra buzdította a fiatalokat.

„Szomorú... Mintha nem lenne elég ember dicsőítve az étkezési zavarok miatt. A lényeg, hogy egyáltalán nem menő vagy művészi. Hagynátok, hogy valaki odavigyen egy tűt és belőjjön titeket? A függőség függőség” – írta korábban a Skyscraper énekesnője.

Kathy beszólása azóta törölve lett a Twitterről, de Demi is visszaüzent neki egy selfie-vel, amelyen fancsali képpel mutat a háttérben levő komikára. „Csak azokkal vagyok köcsög, akiket ki nem állhatok” – fűzte a képhez Lovato.

A nyílt Twitter-csatából természetesen a 21 éves énekes-színésznő rajongói sem maradhattak ki, akik rögtön kedvencük védelmére keltek és sokan még halálos fenyegetéseket is küldtek Griffinnek, aki olyan jól mulatott rajtuk, hogy néhányat még retweetelt is. Demi azonban inkább az okos enged, szamár szenved elv mellett tette le a voksát, és a következőt üzente hű és kissé elvetemült rajongóinak:

„Annyira szeretlek titeket, srácok, de le kell állnotok a gyűlölködéssel. Függetlenül attól, hogy mit mondtak vagy tettek egyesek. A kegyetlen dolgok, amiket néhányan írtatok, nagyon-nagyon meg tudják bántani az embereket. Ezt internetes zaklatásnak hívják, és ez egy olyan dolog, amit soha nem szabad senkinek sem kívánni. Nem számít, mi történt. Szolgáljatok példával a többi utálkozó számára. Tudom, hogy az én Lovaticjaim ennél jobbak. Nagyra értékelem, hogy mindig itt vagytok nekem, de ezzel már túl messzire mentetek.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek