Starity

Hamarosan a mozikban a Rio második része

2014. március 27. 15:03   |   Szerző: idone

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Áprilisban bemutatják a Rio várva várt második részét, így hamarosan ismét megtekinthetjük kedvenc tollasainkat a mozikban.

hirdetés
Hamarosan a mozikban a Rio második része

Hamarosan a mozikban hódítanak a Rio figurái: a második részt több országban is áprilisban mutatják be, számos új karakterrel az élen: Gabinak Kristin Chenoweth kölcsönzi hangját, valamint Rodrigo Santoro karaktere, Tulio is nagyobb szerepet kapott.

Blu karakterében továbbra is Jesse Eisenberg szólal meg, Jewelnek Anne Hathaway, Lindának pedig Leslie Mann adta a hangját. A filmet már bemutatták március 20-án néhány országban, köztük Oroszországban, ma pedig sor került a brazil premierre is.

A magyar mozikba hivatalosan április 10-én érkezik, ugyanezen a napon pedig Ausztráliában, Peruban, Puerto Ricóban, Görögországban és Izraelben is bemutatják. Az Amerikai Egyesült Államokban április 11-étől, az Egyesült Királyságban pedig április 4-étől kezdik el vetíteni.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek