Starity

James Franco: „Nem feküdtem le Lindsay Lohannel”

2014. március 27. 21:09   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A színész azt állítja, hazugság Lohan szexlistája, hiszen soha nem bújt ágyba vele.

hirdetés
James Franco: „Nem feküdtem le Lindsay Lohannel”
Fotó: Jeff Vespa

Az elmúlt hetekben ismételten sokkolta a nagyvilágot Lindsay Lohan, amikor is az InTouch nyilvánosságra hozta állítólagos szexlistáját, ami többek között olyan nagy neveket is magába foglalt, mint Joaquin Phoenix, Zac Efron, Justin Timberlake, Colin Farrell, Heath Ledger, Ashton Kutcher, Orlando Bloom vagy éppen James Franco.

A legtöbben persze nem hitték el, hogy a botrányos színésznő ennyi hírességel lefeküdt volna, ráadásul most az egyik érintett is arról adott tanúbizonyságot, hogy kamu az egész.

Az Óz, a hatalmas sztárja nemrég adta ki Directing Herbert White című könyvét, melyben többek között írt verseket Marlon Brandóról, Heath Ledgerről, Brad Renfróról és Lindsay-ről is, ennek kapcsán pedig a Los Angeles Magazine leült vele beszélgetni és a 35 éves színész elárulta, hogy sohasem bújt ágyba Lohannel.

„Nem írtam senkiről semmi rosszat a könyvben, viszont Lindsay hazudott arról a szexlistáról! Szóval úgy érzem, hogy amit én írtam, az semmi ahhoz képes, amit ő mondott” - osztotta meg Franco.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek