Starity

Szívhez szóló beszédet mondott Selena Gomez

2014. március 28. 18:06   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A We Day keretein belül biztatta rajongóit arra a fiatal színész-énekesnő, hogy álljanak ki magukért és tegyenek együtt egy jobb jövő érdekében.

hirdetés
Szívhez szóló beszédet mondott Selena Gomez
Fotó: Ben Watts/Seventeen

Bár Selena Gomez nem él olyan botrányos életet, mint például Miley Cyrus, de vele is sok minden történt az utóbbi időben. Justin Bieberrel folyamatosan megy a dráma, rehabon volt, azt próbálták híresztelni, hogy ikrekkel terhes, nemrég pedig egy szolid meztelen fotót is kiposztolt magáról. Mindezek ellenére a héten, Kaliforniában megrendezett We Day-en – előre megírt – inspiráló, őszinte és megindító beszédet mondott, melynek során könnyeivel küszködött.

„Olyan emberekkel vagyok körülvéve, akiknek utat kellene mutatniuk, és vannak köztük, akik ezt teszik, de vannak olyanok is, akik nem. Nagy nyomást gyakorolnak rám. Akkora a nyomás. Szexinek kell lenned, aranyosnak, szépnek, az összesnek egyszerre. Ez persze mindenkivel így van. Mindenki nyomás alatt van, amivel minden nap meg kell birkóznia: az iskolában, a munkahelyen, a barátokkal, a szülőkkel, a családdal” – kezdte a 21 éves ex-Disney-csillag.

„Megmondják, hogy mit vegyek fel, hogyan nézzek ki, mit mondjak, hogyan kellene éreznem magam. A közelmúltban megadtam magam és elvesztettem önmagam. Hallgattam az emberek véleményeire és megpróbáltam megváltozni, mert úgy gondoltam, hogy mások így elfogadnának. És rájöttem, hogy nem tudom, hogy legyek más, mintsem saját magam. Csak szeretném, ha tudnátok, meg tudjátok változtatni a világot. Nem én változtatom meg a világot, hanem ti és ez bámulatos. Kérlek titeket, legyetek kedvesek a másikkal. Tegyük meg. Változtassuk meg a játékot! Kérlek legyetek hűek magatokhoz” – zárta végül lelkesítő beszédét Selena.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek