Starity

Nikki Reedet és Nina Dobrevet baleset érte

2014. március 28. 19:07   |   Szerző: Ash19

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Bár kevesen tudják, Nikki és Nina jó barátságot ápol egymással. A két gyönyörű színésznő most egy közös kampányban vesz részt, ami arra hívja fel az emberek figyelmét, hogy mennyire fontos az egészségügyi biztosítás. A kampányhoz egy videót is leforgattak, melyben a két színésznő megsérül.

hirdetés
Nikki Reedet és Nina Dobrevet baleset érte

Tavaly szeptemberben Nikki és Nina is megosztott velünk egy képet, melyen egy táblát fognak a #GetCovered felirattal. Akkor Dobrev topless pózolt a táblával, egy ideig ez beszédtéma volt, majd elcsendesedtek körülötte a dolgok.

Múlt hétvégén a két színésznőről készült egy fotósorozat a kampányhoz, illetve egy két perces videó is, amiben azt mutatják be, hogy mennyi mindenre költünk feleslegesen pénzt, az egészségügyi biztosításról pedig megfeledkezünk.

Mind a két lány fontosnak tartja, hogy csatlakozzon mindenki a kampányhoz, hisz nem tudni mikor ér minket baleset, és ilyenkor fontos, hogy legyen biztosításunk.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek