Starity

Arch Enemy: megérkezett az albumborító és a premier dátuma

2014. március 28. 19:07   |   Szerző: TarjaNightwish

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Június 9-én, illetve 10-én jelenik meg a svéd együttes 11. stúdióalbuma, amelyhez ma megérkezett a hivatalos albumborító és dallista is.

hirdetés
Arch Enemy: megérkezett az albumborító és a premier dátuma

Júniusban jeleníti meg 11. stúdiólemezét a melodikus death metalt játszó svéd Arch Enemy zenekar. Az együttes az utóbbi időben nagy változáson esett át, hiszen 13 év után távozott a frontember, Angela Gossow, aki helyét Alissa White-Gluz (ex-The Agonist) vette át.

A svédek eddig tiz sikeres albumot tudhatnak maguk mögött, amelyekhez most csatlakozik a júniusban debütáló War Eternal, melynek hivatalos albumborítója és dallistája is ma került nyilvánosságra. Március 20-án debütált az új felállásban az album névadó dalához készült kisfilm, amely sok pozitiv visszajelzést kapott.

A dallista:

1. Tempore Nihil Sanat (Prelude in F minor)
2. Never Forgive, Never Forget
3. War Eternal
4. As The Pages Burn
5. No More Regrets
6. You Will Know My Name
7. Graveyard Of Dreams
8. Stolen Life
9. Time Is Black
10. On And On
11. Avalanche
12. Down To Nothing
13. Not Long For This World

A svéd zenekart az új felállásban a magyar közönség is megtekintheti idén a Pécs melletti Malomvölgyi Arborétumban megrendezésre kerülő Rockmaraton fesztiválon.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek