Starity

Vetkőzik új filmjében Nina Dobrev

2014. március 29. 18:06   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Megjelent a Let's Be Cops előzetese, melynek egy jelenetében a Vámpírnaplók sztárja ledobja összes ruháját.

hirdetés
Vetkőzik új filmjében Nina Dobrev
Fotó: Penshoppe Magazine

Idén augusztusban érkezik az amerikai mozikba Luke Greenfield legújabb vígjátéka, a Let's Be Cops, melyhez a napokban debütált az első hivatalos trailer is. A film két főszereplője Jake Johnson és Damon Wayans Jr., utóbbi pedig abba a szerencsés helyzetbe kerülhetett, hogy Nina Dobrev levetkőzött neki.

A történet két jóbarátról, Justinról (Wayans) és Ryanről (Johnson) szól, akik rendőrnek öltözve jelennek meg egy álarcos bálon, emiatt pedig minden figyelem rájuk szegeződik, és ez annyira megtetszik nekik, hogy zsarunak adják ki magukat a való életben is. Először csak egyenruhában parádézva és fegyverrel hadonászva hozzák a frászt az emberekre, majd saját rendőrautót gyártanak maguknak és élvezik a rendőrléttel járó kiváltságokat, a rájuk irányuló figyelmet – főként a dögös csajok részéről.

Így jön képbe Nina, egy pincérnő szerepében, akinek a rendőrök a gyengéi és természetesen bele is zúg az egyik kamu-egyenruhásba, egészen pontosan Justinba, akinek még bájait is megmutatja.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek