Starity

Bemutatja Kat Graham, hogyan készül debütáló albuma

2014. március 29. 20:08   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Dokumentumsorozattal jelentkezik a Vámpírnaplók sztárja arról, hogyan is zajlanak legelső, teljes hosszúságú lemezének készítési munkálatai.

hirdetés
Bemutatja Kat Graham, hogyan készül debütáló albuma
Fotó: Terry Richardson

Rövidesen hatalmas mérföldkőhöz érkezik zenei karrierjében Kat Graham, ugyanis lázasan készül teljes hosszúságú debütáló albumának kiadására, melynek igaz, még nincs se címe, se megjelenési dátuma, de munkálatok rendkívül jól haladnak, amit egy dokumentumsorozat is rögzít, a Maker Studios jóvoltából.

A Breaking The Record első epizódja március 25-én debütált a Maker hivatalos YouTube-csatornáján és a többi rész is ide fog felkerülni szépen sorjában. A színész-énekesnő elmondása szerint ez több, mint egy egyszerű kulisszák mögötti betekintést engedő dokumentáció, mivel bemutatja az egész készítési folyamatot az elejétől a végéig.

„Mindig amiatt panaszkodtam, hogy senki sem látja, min megyek keresztül. Csak látták az MTV-n a videókat vagy hallották a dalaimat a rádióban. Felkerestem Chris Williamset, leültünk beszélgetni és elmondtam neki az ötletemet, és igazából akkor már le is forgattam a show első néhány epizódját, megmutattam neki és rendkívül izgatott lett miatta. Úgy gondoltuk, hogy ez lesz a tökéletes projekt a kettőnknek – mondta Kat a Billboardnak.

A sorozat a tervek szerint 13 epizódból fog állni, melyek időtartama háromtól öt percig terjed és 26 héten keresztül követhetik majd végig a rajongók a munkálatokat. A naprakészség azért is fontos a Vámpírnaplók Bonnie-jának, mert így közelebb kerülhet rajongóihoz és így bizonyíthat saját magának és az embereknek is.

„Úgy érzem, főleg olyan előadóként, aki egy sorozatban szerepel, az emberek azt mondják »Hát, megint egy színésznőcske, aki énekelni próbál« vagy nincsenek kibékülve az ilyen helyzetekkel, ezzel megmutathatom, hogy mennyire komolyan gondolom és betekintést is nyerhetnek. Mert amellett, hogy az interjúk alkalmával azt hallják, hogy zenét csinálok, éneklek, azt gondolhatják, hogy túl kitalált és meg akarom mutatni a lemezkészítés minden részét – tette hozzá.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek