Starity

Kiszáll a Hawaii Five-0-ból Michelle Borth

2014. március 30. 10:10   |   Szerző: vikimumus

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nem lesz látható a Hawaii Five-0 ötödik évadában Michelle Borth, a gyönyörű színésznő karaktere állítólag aktuális évadában lesz utoljára látható.

hirdetés
Kiszáll a Hawaii Five-0-ból Michelle Borth

A Hawaii Five-0 című sorozat a negyedik évadával bebizonyította minden kételkedőnek, hogy péntek este is lehet jó nézettséget produkálni, ennek köszönhetően pedig a CBS csatorna úgy döntött, hogy igényt tart az ötödik szezonra is.

Nemrég az a pletyka járta be a sajtót, miszerint az egyik népszerű karaktert, Danny Williamst csak a negyedik évad 19. epizódjáig láthatjuk, ám a nemrég napvilágot látott fotókon, amelyek a szezonfinálé forgatásán készültek, kiderült, hogy bizony a további epizódokban is számíthatunk Scott Caan közkedvelt karakterére. Egy másik szereplő azonban otthagyja a sorozatot, aki nem más, mint Michelle Borth.

Értesülések szerint a színésznő karaktere, Catherine Rollins a negyedik szezonban lesz utoljára látható, a történet szerint ugyanis Cat és Steve egy akcióban vesznek részt a Közel-Keleten, ám a nő számára ez végzetes lesz.


Steve és Cat nem jutnak el a házasságig

Arról egyelőre nincs információ, hogy a sztárt legközelebb milyen produkcióban láthatjuk viszont.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek