Starity

Díjat alapítottak az öngyilkos L'Wren Scott tiszteletére

2014. március 31. 10:10   |   Szerző: MTI

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

L'Wren Scott divattervezőről, Mick Jagger néhai barátnőjéről elnevezett díjat hoztak létre a feltörekvő divattervezők munkájának elismerésére.

hirdetés
Díjat alapítottak az öngyilkos L'Wren Scott tiszteletére

A L'Wren Scott Amber Award elismerést a The Art of Elysium nevű jótékonysági szervezet hozta létre, amely a művészetek révén próbál segíteni a súlyos egészségi problémákkal élő gyerekeken – adta hírül a BBC News.

Scott március 17-én vetett véget életének manhattani lakásában. A divattervező egész vagyonát barátjára, Mick Jaggerre, a The Rolling Stones frontemberére hagyta. A felkapott stylist kihagyta két testvérét a végrendeletből, amelyet 2013 májusában írt alá.

A héten egy manhattani bíróságra benyújtott dokumentumok szerint a 49 esztendős Scott személyes vagyona 9 millió dollárra becsülhető. A beadvány szerint a néhai divattervező manhattani lakása nyolcmillió dollárt ér, ez volt a legnagyobb értékű tulajdona.

Scott temetését a hét elején tartották szűk családi és baráti körben Los Angelesben. A 70 éves Jaggert négy lánya kísérte el a szertartásra. A The Rolling Stones frontembere 13 éve volt együtt a divattervezővel.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek