Starity

A Nagy Duett: Hien és Cooky a győztes pár

2014. március 31. 19:07   |   Szerző: xMilesss

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A TV2-es műsor, A Nagy Duett pontosan nyolc hete indult, immár a harmadik szériájával, melynek nyertesei a rádiós Cooky és a Megasztáros Hien lettek.

hirdetés
A Nagy Duett: Hien és Cooky a győztes pár
Fotó: TV2

Nyolc hete indult A Nagy Duett című műsor, mely a TV2 egyik legnézettebb és legszórakoztatóbb műsorai közé tartozik. A harmadik évad is tele volt izgalmakkal, ám sokak bánatára a show tegnap véget ért.

A műsor végére három páros, Majoros Hajni és Király Viktor, Pokorny Lia és Dolhai Attila, illetve Hien és Cooky küzdött az első helyért. Sokáig úgy tűnt, hogy a Majoros–Király-páros fogja elvinni a kupát, ám ez nem így lett: Dundikáék a dobogó legalsó fokán foglalhattak helyet.

Az este vendéigei nem csak a már kiesett sztárpárok voltak, helyett kapott a színpadon az első és második széria győztes párja is, azaz Trokán Nóra és Caramel, valamint Cseke Katinka és Kökény Attila is.

Második helyezést ért el Dolhai Attila és Pokorny Lia, akiknek komoly vetélytársuk akadt Cookyék személyében, hiszen a francia rádiós kiejtésével és táncdutásával is levette a nézőket a lábáról, miközben egy Michael Jackson-dalt énekeltek, így ők vitték a díjat.

Az este csakúgy, mint máskor, izgalmakkal teli volt, még a két műsorvezető, Liptai Claudia és Till Attila is kifejezték, mennyire élvezték az idei szezont.





Fotók: TV2

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek