Starity

19 évesen vesztette el a szüzességét Aaron Paul

2014. április 02. 17:05   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Breaking Bad sztárja az Elle magazinnak adott interjút, melyben elárulta, mikor és kivel vesztette el a szüzességét.

hirdetés
19 évesen vesztette el a szüzességét Aaron Paul

A Totál szívásnak köszönhetően Aaron Paul egy csapásra ismert lett, karaktere, Jesse Pinkman pedig az első metfőző szexszimbólumává nőtte ki magát. A 34 éves színész korán letette az érettségit, 17 évesen Los Angelesbe költözött, anélkül, hogy valaha is káromkodott, sört ivott vagy szexelt volna.

Most két Emmy-díjjal és egy lenyűgöző feleséggel büszkélkedik, aki támogatja a szekálásban részesülő gyerekeket, saját alapítványt is hozott létre megsegítésükre. Paul állítása szerint ők ketten sosem veszekednek. Lássuk, mit osztott meg a magazinnal:

– Pizzakihordó voltál, míg suliba jártál. Behívtak valaha a nők?

– Ó, igen. Volt ez a szingli anyuka, aki mindig kérte, hogy én vigyem ki a pizzáit... A karácsonyt követő napon dolgoztam, és amikor ajtót nyitott, fürdőköntösben állt előttem, össze volt húzva, de valamelyes mégis nyitott volt... Kérte, hogy állítsam össze a PlayStationt, amit a gyerekei kaptak.. Érett nő volt.

– Maradtál is?

– Hát nem voltunk egyedül a nappaliban! Ott voltak a srácok is, segítettem nekik a PlayStationnel, majd távoztam. Nem vittem új szintre a dolgokat.

– Édesapád lelkész – mit tanított neked a nőkről?

– Hogy erkölcsösen éljek, jó ember legyek. Ne legyek egy p*cs.

– Jó tanács. 17 évesen költöztél Los Angelesbe. Felfaltak élve a nők?

– Nagyon motivált voltam a gimiben, nagyon sok fura munkahelyem volt. Sosem buliztam vagy ittam, csak egy színházgeek voltam, aki a filmek megszállottja volt. Az első barátnőm egy pilot producere volt, 19 éves voltam, ő a 20-as évei végén járt, nagyon hosszú se veled, se nélküled kapcsolatban éltünk, vele vesztettem el a szüzességem.

– Van bármi, amit máshogy csinálnál, mint először?

– Nincs.

– Tényleg?

– Igen, jó volt így.

– Összetörted valaha nő szívét?

– Igen, valószínűleg. Nem szándékosan. Az első barátnőm megkérte, vegyem feleségül. A kapcsolatunk nem volt olyan jó... A reptéren álltunk, egy meglepetésútra vitt, és nagyon ideges volt. Végül elárulta, hogy a családom látogatjuk meg Idahóban, majd azt mondja: “Tudom, hogy vannak hullámvölgyeink, de nagyon szeretlek. Összeházasodunk?” Szörnyű volt. Talán azt gondolta, ezzel megmenthetjük a kapcsolatunkat.

– Vele mentél az útra?

– Igen. Leszálltunk, és mindenki ott volt. Anya, apa, a nagyszüleim, mindannyian azért jöttek, hogy gratuláljanak, majd a testtartásunkból leszűrték a dolgot, és az izgatottságuk eltűnt.

– Hiszel a monogámiában?

– Poligámiát mondtál?

– Nem, monogámia. Egy embernek egy jár.

– Persze. Szerintem mélyen belül mindenki erre vágyik.

– Ha megkérdezném az összes nőt, akivel randiztál, hogy állapítsanak meg egy dolgot rólad, mit mondanának?

– Wow. Nagyon energikus? Gyerekes?

– 1920-as éveket idéző, párizsi hangulatú esküvőtök volt Laurennel. Mennyire érdekelte ez a barátaid?

– Minden egyes haverom úgy volt vele: “Ó, ember, kezdenünk kell veled valamit.” Nem értem, miért nem romantikus az összes férfi. Én élvezem.

– Mit tanított neked Bryan Cranston a nőkről?

– [nevet] Tudja, hogy reménytelen romantikus vagyok. Mindig azt mondta, ne állapodjak meg.

– Mit tanultál a házasságról a szüleidtől?

– A szüleim őrülten szerelmesek. Az emberek azért veszekednek, mert nem kommunikálnak, és nem akarják megbántani a másikat, de ha mégis, akkor szégyelld magad, seggfej vagy. A feleségem és én sosem veszekszünk, mi kommunikálunk. Beszélgetünk. De sosem veszekedtünk a kapcsolatunk alatt.

– Tényleg? Sosem akarsz egy ereszd-ki-a-gőzt veszekedést? Néha olyan jólesik!

– Volt egy idő, amikor az ilyen kapcsolatokért éltem. És jólesett, mert kiengeded a gőzt. De vele [Laurennel] semmi sem frusztrál.

– Most, hogy a Breaking Bad véget ért, a feleséged nem idegesíted, amiért állandóan otthon vagy?

– Igazából nem vagyok otthon. Sokkal több projektem van, jó, hogy ilyen elfoglalt maradtam.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek