Starity

Miley Cyrus teljesen összeomlott kutyája elvesztése miatt

2014. április 04. 16:04   |   Szerző: xMilesss

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Miley Cyrus április elsején tweetelte ki, hogy mekkora szörnyűség történt vele és családjával, mert imádott kutyája, Floyd elhunyt. A történtek ellenére sem mondta le turnéja következő állomását, Bostont, ám az énekesnő teljesen összetört lelkileg.

hirdetés
Miley Cyrus teljesen összeomlott kutyája elvesztése miatt

Miley idegei kikészültek a rossz hír miatt, így már egy nappal előre szólt a bostoni rajongóinak, hogy nem lesz a toppon. Mivel az énekesnő második legrosszabb napjának nevezte elsejét, várható volt, hogy sírni is fog a koncerten, ami meg is történt.

Április másodikán az ex-Disney-sztár egy 18.000 férőhelyes arénában koncertezett, de a levegőben is érezhették a rajongók, hogy nem megy majd minden zökkenőmentesen. A Can't be Tamed előadása közben Miley Floyd óriási bábujának lábánál teljesen összeomlott, húga, Noah ment oda vigasztalni, így szinte az egész produkciót végigsírta. Ezek után édesanyja, Tish és az egész stáb tartotta benne a lelket.

Miközben Miley Floyd-bábujának lábát ölelgette, arra kérte jelenlévő rajongóit, hogy öleljék meg azt, akivel jöttek, mert ő is el tudott búcsúzni kutyájától. A közönség számára nagyon megindítóak voltak a látottak és hallottak.

A koncertet ugyan nem mondták le, de a Meet & Great elmaradt, aminek árát visszautalták a Smilereknek, majd mindenki kapott egy dedikált könyvet, amibe az énekesnő még egyszer elnézést kért rajongóitól.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek