Starity

A legsikeresebb videoklipek: Azealia Banks

2014. április 04. 17:05   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A szabadszájú amerikai rappernő 212 című dalával robbant be a köztudatba, viszont azóta számos slágerrel előrukkolt. Most ezek közül mutatjuk be a legsikeresebbeket!

hirdetés
A legsikeresebb videoklipek: Azealia Banks

Liquorice – 2012

Kétségtelen, hogy 2012 Azealia Banks éve volt. 1991 című EP-je remekül teljesített a listákon, a Billboard Awardson elnyete az új stílusikonnak járó díjat, megállás nélkül fellépésekre hívták és rengeteg új klippel lepte meg rajongóit.

A Liquorice kisfilm megjelenésére 2012 augusztusában került sor. A klipben Azealia először egy fagylaltot, majd utána pedig egy hotdogot vesz a szájába, ezekkel a mozdulatokkal próbálja imitálni az orális kielégítést. A provokatív kisfilmre több mint 6 milliószor kattintottak rá és közel 40.000 lájk érkezett rá, míg kicsivel többen, mint 2.800-an túl provokatívnak találták Banks viselkedését.

Van Vogue – 2012

Sokan ezt a dalt tartják Azealia legjobb alkotásának. A klipet a VEVO-csatornáján korhatározták, de a Hunger Tv hivatalos csatornáján bárki megnézheti.

A klipben Banks csábos mozdulatokkal provokál és pancsol a vízben. Annak ellenére, hogy korhatáros lett a csatornáján, mégis ez Azealia egyik legvisszafogottabb klipje. A Hunger Tv csatornáján több mint 1 milliószor lett megtekintve a kisfilm, 9.000 lájk érkezett és mindössze 216 embernek nem tetszett.

Luxury – 2012

A dalban nem csak rap-, hanem énektudását is megcsillogtatja Banks kisasszony. A klip kissé egyszerű, de ahogyan mondani szokták, a kevesebb néha több, hiszen Azealia szépsége feldobja a fekete-fehér kisfilmet.

Több mint 3 milliószor kattintottak rá, több mint 28.000 lájk érkezett és csak 1.094-en diszlájkolták.

Yung Rapunxel – 2013

A klip és a dal is Azealia legőrültebb munkáihoz tartoznak. A videóban Banks a rendőröket támadja egy üveggel, 3 szája van, a homlokából baglyok szállnak ki és rengeteg sátánista jelképet láthatunk a klipben, így ezek után nem csoda, hogy a kisfilm megosztotta az embereket.

A vadmacska legőrültebb kisfilmjére több mint 4 milliószor kattintottak rá, 32.000 embernek bejött ez a stílus, míg 15.000-en túlságosan őrültnek találták.

ATM Jam – 2013

A dalban a népszerű énekes-producer, Pharrell Williams is közreműködik, de ennek ellenére a klipben mégsem szerepel. Azealia előző alkotásaihoz képest ez egy visszafogottabb klip lett. Banks és 3 másik lány élvezi a napsütést, a medencében pancsolnak, és jól el vannak, majd a végén Azealia egy mozdulattal elaltatja a lányokat.

A dalhoz készült kisfilmet több mint 1 milliószor nézték meg. 10.000 nézőnek tetszett, míg 3.000 ember unalmasnak tálalta ezt a szolidabb stílust.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek