Starity

James Franco kiskorúra hajtott

2014. április 05. 11:11   |   Szerző: baisée

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Egy 17 éves rajongóját akarta szobára vinni a színész, aki szörnyen érzi magát a történtek miatt.

hirdetés
James Franco kiskorúra hajtott

A minap nagy port kavart az a hír, miszerint a 35 éves színész és rendező James Franco egy 17 éves lánnyal kezdett el kavarni. Nem sokkal utána azzal akarta magát kimagyarázni, hogy ez csak az új filmje, a Palo Alto reklámjáért szolgált.

A lány, Lucy Clode Skóciából származik, jelenleg még tanuló, csakis a születésnapi ajándéka miatt utazott New Yorkba anyukájával, ahol összefutott a sztárral, amiről egy selfie-t is készített.

„Kapsz egy üzenetet, de nem tudod, hogy kitől van. Nagyon kínos ez az egész, de megtanultam a leckét. Tudom, hogyha összejönnék vagy találkozgatnék valakivel, az azonnal fent lenne az interneten, így vállaltam az egészet” – mesélte a 35 éves színész Kelly és Michael show-jában.

A netre feltöltött beszégetések screenshotjai alapján úgy tűnik, Franco hajtott a lányra, egy képpel is igazolta valódi kilétét, és megkérdezte, béreljen-e szobát abban a hotelben, ahol tartózkodik. Persze Lucy még így is úgy vélte, az egész egy kései április elsejei tréfa, így megkérte Jamest, készítsen egy újabb selfie-t, (a lány) nevével egy papíron.

A színész ezt követően azzal védte magát, semmi illetlen nem történt a beszélgetés lezárása után, a Twitterre pedig kiposztolta, hogy nem szomjazik kiskorúakra, és örülne, „ha a szülők távoltartanák tőle a tini lányaikat, köszöni szépen.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek