Starity

Kinek áll jobban, avagy sztárok ugyanabban a ruhában XII.

2014. április 12. 15:03   |   Szerző: Lilla06

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Cikksorozatunk újabb részében megint a celebek azonos ruháit elemezzük.

hirdetés
Kinek áll jobban, avagy sztárok ugyanabban a ruhában XII.

January Jones vs. Beyoncé

A két szőkeség ugyanazt a Topshop- csíkos ruhát válaszotta, January a vörös szőnyegre, Beyoncé pedig az utcán, egy kiruccanás alkalmával. Bár mindkét sztár ragyogóan fest a ruhában, mi mégis a Mad Men színésznőjére szavazunk, mivel a ruhához sokkal jobban illik a borítéktáska, mint az énekesnő sportos pulcsija.

Mindy Kaling vs. Vanessa Hudgens

Mindkét sztár idén, egy-egy eseményen hordta ezt a zöld színű ruhakölteményt, mely egyik sztárnak sem állt túl előnyösen, mondhatni, rájuk dobott néhány pluszkilót, de még így is Vanessa a nyerő, mivel a HSM sztárja jobb cipőt válsztott viseletéhez, mint kolléganője.

Kim Kardashian vs. Shantel Vansanten

Rachel Roy átlátszó ruháját mindkét hölgy fekete fehérneművel viselte, mely nem a legjobb választás egyikőjüktől sem. A voksunkat Shantel mellett tesszük le, mivel az ő karcsú alakján jobban mutat a költemény.

Jourdan Dunn vs. Ashley Madekwe

Mindkét híresség emellett a zöld, flitteres Topshop-ceruzaszoknya mellett döntött. Jourdant az utcán lehetett látni a darabban, míg Ashley egy gálán viselte, furcsamód mindkettejük egy-egy oldaltáskával kiegészítve. Szerintünk Ashley volt a nyerő, mivel az ő cipője és pulóvere jobban passzol a szoknyához, mint Jourdan csizmája és bőrkabátja.

Nikki Reed vs. Chrissy Teigen vs. Ali Landry

Mindhárom barna hajú sztár emellett a kockás nadrág mellett voksolt, melyet az utcán viseltek – Chrissy és Ali napszemüveggel párosítva, Nikki pedig blézerrel együtt. Mindannyiuknak remekül áll, nem tudunk győztest választani közülük.

Taylor Swift vs. Kate Beckinsale

Hoppá! A két sztár ugyanazon az eseményen, a Vanity Fair post-Oscars partyn viselte ezt a Julien Macdonald-, fekete, csillogós ruhát, viszont Kate három évvel korábban, mint Taylor. Koppintás lenne, vagy véletlen? Az az egy tény biztos, hogy mindkettejükön csodásan festett a maxiruha.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek