Starity

Aston Merrygold nagyon sajnálja már az áprilisi tréfát

2014. április 07. 17:05   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Aston meg szerette volna viccelni rajongóit, ám rosszul sült el a dolog és most szörnyen érzi magát emiatt.

hirdetés
Aston Merrygold nagyon sajnálja már az áprilisi tréfát

Április elsejét a bolondok napjaként tartják számon, amikor szerte a világon az emberek megviccelik egymást, ki durva, ki kevésbé durva viccel. A mókázásból Aston Merrygold sem szeretett volna kimaradni, aki aznap a Twitteren tett közzé több telefonszámot, majd kiírta, hogy azok közül valamelyik egykori JLS-társáé.

A rajongók persze nagyon megörültek, ám hamar kiderült, hogy ez csak egy vicc, ugyanis a három szám közül kettő hamis, egy pedig egy rákbeteg telefonszáma volt. Az urat Billnek hívják, és amióta nyilvánosságra hozta az énekes a telefonszámát, körülbelül 5000 hívás és SMS érkezett hozzá. Bill egy angol magazinnak elmárulta, hogy már 21 éve használja a telefont munka miatt, és sokba kerül neki ez a vicc. Sőt, azt is mondta, hogy a rosszul elsült április tréfa által az élete pokol lett.

Aston nem tudott arról, hogy a számok közül bármelyiket is használnák, véletlenszerűen választotta ki őket, és mikor kiderült, kié az egyik szám, nagyon megbánta a tettét. Később bocsánatot is kért a Twitteren, valamint közölte a rajongókkal, hogy a számok nem a korábbi JLS-tagoké, és nem fog többet viccelődni.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek