Starity

Újabb két évaddal fog jönni a Trónok Harca

2014. április 09. 18:06   |   Szerző: VictoryS.

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Jó hír a Trónok Harca rajongóinak: még két évadon keresztül folytatódni fog a híres könyv sorozatadaptációja.

hirdetés
Újabb két évaddal fog jönni a Trónok Harca

Míg az Egyesült Államokban vasárnap, hazánkban egy nappal később, hétfőn startolt a Trónok Harca negyedik évada. Két nappal a külföldi premiervetítés után, kedden bejelentette az HBO, hogy újabb két évadra leszerződtek a Trónok Harca készítőivel – ami nem is csoda, hiszen a vasárnap esti negyedik évad első részét közel 8,2 millióan nézték világszerte.

A sorozat évről évre egyre több nézőt csalogat a képernyő elé. Biztosak lehetünk benne, hogy az ötödik, illetve hatodik évadot is láthatjuk az HBO-nak köszönhetően.

David Benioff, a sorozat egyik készítője azt is elmondta; legfeljebb hétévados lesz a Trónok harca sorozatadaptációja. Közben a könyv írójának, George R.R. Martinnak, aki most éppen a hatodik könyvön dolgozik, még be kéne fejeznie munkáját az új szezonok leforgatása előtt. Egy interjúban el is mondta, hogy aggódik, a sorozat behozza-e a könyveket időrendben.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek