Starity

Snooki és párja újabb fiúban reménykednek

2014. április 09. 19:07   |   Szerző: idone

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nemrég hivatalosan is bejelentette a valóságshow-sztár, hogy második gyermekét hordja a szíve alatt.

hirdetés
Snooki és párja újabb fiúban reménykednek

Februárban kaptak szárnyra a pletykák Snooki terhességével kapcsolatban, de áprilisig kellett várni arra, hogy hivatalosan is bejelentsék, tényleg babát várnak – Snooki akkor az Us Weeklynek mesélte el, hogy vőlegényével nagyon örülnek az újabb csemetének.

Nemrég azt is megosztotta, hogy ő és Jionni LaValle egy újabb fiúgyermekben reménykednek, de bármi is legyen a baba neme, nem fogják őt kevésbé szeretni. „Lány vagy fiú, amíg egészségés, mi nagyon boldogok vagyunk. Az igazat megvallva, én és Jionni egy újabb kisfiúban reménykedünk” – mondta az Extra című műsorban.

A 26 éves sztár nem érzi magát még felkészültnek, hogy egy kis „dívát” neveljen, és szerinte az különlegessé tenné őt, ha két fiú édesanyja lenne, hiszen családjában mindenkinek egy fiú- és egy lánygyereke van.

„A családban mindenkinek elsőként egy fia, majd második csemeteként egy lánya született. Ha két fiam lenne, az úgymond különlegessé tenne a család körében.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek